BokyBoy 21016 Napisano Jun 20 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2720 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj motor, svi ga vec dobro znate, mehanicki dobar, servis uradjen pre 500 km, uradjena prednja viljuska, lanac i lancanici dobri, gume mogu da izguraju sezonu, plocice takodje, nema ulaganja u mehaniku, registrovan do Novembra, ja sam vlasnik, potrebno poraditi na estetici, kliznuo je prosle godine, sva ostecenja na plastikama su sanirana, treba ga samo ofarbati. Motor se vozi najnormalnije. Ima KN filter i karbonske Akrape za koje posedujem i db kilere kao i fabricke auspuhe koji idu uz njega. Poseduje i povisen turing vizir Givi i led svetla. Motor je poznate istorije i prave kilometraze, kupljen od prijatelja koji ga je kupio novog kod Marinkovića u Čačku. Motor je odrzavan vrhunski, nije maltretiran, tockiran, zavrtan u crveno i sl. Vozen je muski, kako i treba da se vozi ovaj motor. Agregat je zdrav, ne trosi ulje, ponekad se na prvom paljenju malo cuje spaner, samo na sekund-dva, sto je, kako kaze majstor, normalno za njega, Motor je pregledan detaljno kod Bobana u Pancevu. Cena za forum je 4500e, motor jos nije na oglasima, prvo cu da ga oglasim ovde. Moguca zamena za neki zanimljiv auto, moze i sa mojom doplatom, ponudite. po potrebi saljem vise slika, motor je moguce videti na Ceraku, uz prethodnu najavu. Razlog prodaje, kupljen je drugi motor pa je ovaj visak a i drugar koji ga je hteo nema pare. Ja nemam vremena da se zezam oko njega i da ga farbam, zato je ova cena, ako se ne proda do kraja Juna, ipak ce ici na farbnje i za drugu cenu naravno. Vise informacija i ponude u Inbox Srecna kupovina. Promenio Jun 20 član BokyBoy 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21016 Napisano Jun 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2720 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...