Jump to content

Moto Zajednica

Budimpešta ??

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova

Ima li netko da je motorom posjetio ovaj grad? Na proljeće se spremamo tamo pa me zanimaju cijene smještaja, cijene u restoranima, u kojim kvartovima je najbolja noćna zabava, šta se ima pametno za pogledati preko dana? Inače, ostajemo samo 3 dana u Budimpešti pa bi htjeli maksimalno iskoristiti to vrijeme.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Nisam bio motorom, ali sam živeo tamo 3 meseca kao pešak. Cene po hostelima su od 8 eura pa na više, od restorana su najjeftiniji kineski ručak je oko 3-5 eura, ostali su skuplji. Najbolja noćna zabava ti zavisi od onoga šta voliš moja je preporuka  klub EQUUS u zgradi veterinarskog fakulteta ali radi samo četvrtkom i tu je provod nezaboravan, sa puno švedjanki i norvežanki malo slabijeg morala i sa puno alkohola u krvi  ;) .

Za obilaske to ti posle švedjanki neće ni pasti na pamet  ;D ;D ;D

• U prolazu, 53 postova

Mislio sam ići s djevojkom od petka ujutro do nedjelje navečer, ali mi se dopada tvoj opis Budimpešte ;) (planovi se uvijek daju izmjeniti ;D)

Čuo sam da se isplati unajmiti dvosobni ili trosobni stan i da ispadne povoljnije od jeftinijih hotela, a pošto ide ekipa od 5,6 osoba to bi nam najbolje odgovaralo. Znaš li možda šta o tome? Daj malo više informacija o nekim klubovima i u kojim kvartovima se nalaze

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Proslu novu godinu sam bio u Pesti, iznajmio sam stan. Cena je bila oko 70 evra dnevno, ali to je novogodisnja cana, generalno je stan u cntru preko godine oko 30-ak evra. A klopa? Hmmm pa u istom restoranu su nam ISTI dan naplatili dve razlicite cene  ;D ;D ;D

Ako gledas cenovnik u restoranu obaezno racunaj da ce ti na to dodati uslugu ;)

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

ide ekipa od 5,6 osoba

u mom sluchaju nas 5-6 obichno ode u jedan ok hostel u budimu.. placamo 50 evra dnevno stan u okviru tog hostela.. ima dve spavace sobe sa po 3 kreveta, kuhinju i kupatilo... chak je i chisto bilo :)

nalazi se 100 metara nakon shto se predje neki most :) .. moracu da nadjem ime pa javljam...

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Moja preporuka za izlazak je club SIMPLA on se nalazi u blizini stanice metroa ''Astoria'' ali nikad nisam zapamtio u kojoj ulici jer sam se uvek vraćao pijan. Klub je onako u alternativnom fazonu, nije skup i tu uglavnom izlaze stranci koji tamo studiraju ili rade i ima jako malo madjara. Drugi klub koji je super je West Balkan i u njega izlaze uglavnom stranci ali ne znam gde se nalazi jer sam uvek pre nego što odemo tamo bio pijan. Pazi samu u centru ima dosta ljudi koji te na ulici iscimaju i kao daju ti kartu za neki super klub i kao ideš tamo kao njihov gost, a u stvari to je neki striptiz klub i extra je skupo a ne možeš da izadješ dok ne isprazniš novčanik (ja nisam bio, ali su mog cimera makedinca i jednog španca na tu foru odrali). Imaš na skoro svakom ćošku informacije za turiste i tamo ih možeš sve pitati i uzeti flajere za žurke koje se tada dešavaju pa za izlaske nemoj da brineš uvek ćeš naći nešto.

• Zainteresovan, 585 postova

Prvo preporucujem klub Gödör lako ga je naci, veliki je klub sa vise razlicitih delova pogledaj http://www.godorklub.hu/info

Szimpla je isto ok. Ne znam na koji je tacno Bane mislio posto ih ima vise...ovaj sa velikom bastom(Kert) je zanimljiviji http://www.szimpla.hu/index_en.htm

Odlican klub je i Morrison's (u 2 nisam bio ali je valjda isto ok) http://www.morrisons.hu/en/

U 6 distriktu je uvece zabranjena prodaja alkohola(makar u prodavnicama) pa ga izbegavaj :D

Od restorana probajte Fatal u Vaci ulici.

Kafana za "casicu razgovora" ima puno moja omiljena je Matra Borozo u Fö ulici na buda strani blizu Corvin ter-a.

Ako idete motorima idite u voznju na brdo Pilis blizu Budimpeste ima jedan deo puta kroz sumu gde bude puno motora. Na kraju stignete u Visegrad.

I ne zaboravite na zakon 0% alkohola dok vozite!

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Отићи у Пешту са девојком... ццц... а град пун Мађарица :заљубљени смајли:

Шалу на страну, хостели су мање од 10 €, обавезно посети Будим, провозај се преко мостова, обиђи Ваци уздуж и попреко. Клубове слабо знам, Цитадела је доста популарна, али ја сам био само у неким студентским клубовима и Петефи Чарноку (место за концерте).

И ја планирам од лета да кренем са тим викенд варијантама до Пеште, првенствено због концерата, јер ми је благо речено мука од домаћих организатора (ал то је већ за неку другу тему). Избегавај стриптиз барове, ако немаш родбинске везе са Рокфелерима.

Углавном иди, нећеш се ни секунда покајати. Леп град, лепе жеМске и још се вратиш кући са паром димљених кобаја :)

• U prolazu, 53 postova

Hvala vam na odgovorima, vidim da ste se raspisali. Izgleda da mi ta tri dana neće biti dosadno u Budimpešti. Danju zujanje po gradu, šoping i fotkanje, a noću provodi. Ajde da čim prije dođe taj 1. maj pa put pod noge :)

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: trenutno bez

Отићи у Пешту са девојком... ццц... а град пун Мађарица :заљубљени смајли:

Шалу на страну, хостели су мање од 10 €, обавезно посети Будим, провозај се преко мостова, обиђи Ваци уздуж и попреко. Клубове слабо знам, Цитадела је доста популарна, али ја сам био само у неким студентским клубовима и Петефи Чарноку (место за концерте).

И ја планирам од лета да кренем са тим викенд варијантама до Пеште, првенствено због концерата, јер ми је благо речено мука од домаћих организатора (ал то је већ за неку другу тему). Избегавај стриптиз барове, ако немаш родбинске везе са Рокфелерима.

Углавном иди, нећеш се ни секунда покајати. Леп град, лепе жеМске и још се вратиш кући са паром димљених кобаја :)

Nisam bas siguran da te kolega razumeo. Jel` ovo fora ili nisi video da je iz Varazdina?  ;D

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Bili smo pretprošle sezone. Stari deo grada - Budim obavezno treba videti. Deo koji propustite vratite se sledeće godine nazad.

Možda je dobra ideja da kada stignete na mesto gde ćete boraviti, ostavite motor i nastavite dalje javnim prevozom. Najbolje metro. Mnoge ulice su jednosmerne, pa ako slučajno pogrešiš praviš jako velike krugove i to u kombinaciji sa mostovima. Mi smo imali i nesreću da je upravo u to vreme  bila sezona popravki na podzemnim instalacijama i ulice su bile zatvorene. Satima smo izlazili iz Pešte.

Lepo se provedite :)

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Izvinjavam se kolegi HD R1. Nisam obratio pažnju na lokaciju, a ni sam već ne znam gde pišem ćirilicom, gde latinicom.

U svakom slučaju lep provod u Pešti i nadam se da ćeš nas počastiti jednim dobrim putopisom na forumu.

Pozdrav.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja