dzony_1100 427 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan prosla 19-og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 2, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 2, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ponudi da platiš pa ne moraš plakati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 2, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan ponudi da platiš pa ne moraš plakati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18984 Napisano Januar 2, 2015 Integrisan, 8510 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobra sutlija, cimet, sve po PS-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 6, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ne postoji savrseniji dorucak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 8, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ne postoji savrseniji dorucak Nemojte ljudi ko Boga vas molim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 11, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan lizzzzanja! od home made hand made kora...od freerange chicken jaja .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 12, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kačamak .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 12, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nisam pri kompu,ali morao sam da podelim bar jednu fotku. Domace kobaje Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Ciko jel' ova sva kobaja tvoja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 15, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18984 Napisano Januar 17, 2015 Integrisan, 8510 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, odličan kačamak... baš sam se uželeo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 6, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 8, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Februar 8, 2015 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan ti je ovaj "gurmanski" serijal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 8, 2015 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan daaa, omiljena hrana kod žena,... dva jaja na oko i hrenovka u čelo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 8, 2015 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan malo spicy egzotike... (ma da to u Srbiji ne zvući strano) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan jedna peka .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 8, 2015 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @strasilo Što bi mi rekli sač... A uz to i predlog gde se dobar sač (jagnjeći i teleći) ukršta sa mozda najboljim putem za voznju motora...kafana "Jerinin grad" na ibarskoj magistrali, preko puta starog grada "Maglič", u ibarskoj klisuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 8, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi tomina slika izlgeda ne ozbiljno u odnosu na strasilovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan @strasilo Što bi mi rekli sač... A uz to i predlog gde se dobar sač (jagnjeći i teleći) ukršta sa mozda najboljim putem za voznju motora...kafana "Jerinin grad" na ibarskoj magistrali, preko puta starog grada "Maglič", u ibarskoj klisuri. ma kažu i kod nas negdje i sač ... sače .. peka... črpnja ... itd... ali bitno da se zna šta je .. a toga ima kod mene koliko hoćeš ... najmanje 5-6 puta mjesečno .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Malo klope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan prvo malo napacaš meso neposredno pred pripremu... sol, biber, lagano ljuta mljevena paprika, naribani đumbir .. u međuvremenu lagano nauljiti tepsiju, zaliti sa 2 dcl vina, nasjeckati luk, pobiberiti... poslagati meso.. preko toga krumpire... pa pokriti folijom... nakon 45 minuta na 250°C krumpir gurnuti dole, meso gore i vratiti u rernu na još pola sata ... i jebiga, kad je bilo gotovo, toliko svima zamirišalo da nisam slikao .. LOL 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 14, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Q q, pa ja ne smem vise da pratim ovu temu, presaltao sam se na drugaciju ishranu dok ne skinem koje kilo. Sanjam te, sanjam, skoro svake noci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...