maski 1033 Napisano April 1, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj jedini pravi prijatelj... s njim najradije provodim vreme... s njim se jedino smejem iz duše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Opet miš sam krenuo na Gošićeve hostese.. Molim urednicu da zarad mog duševnog Mira obriše fotke... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 17, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Šefica Šefica by Slobodan Gosic, on Flickr I beba IMG_6472 by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_6582 by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_6500 by Slobodan Gosic, on Flickr 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 18, 2014 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... I beba ... :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Seke. image hosting 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Tosa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 8, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Prva fotografija sa novim fotoaparatom i objektivom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 10, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan TRIPO. free upload image 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 10, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična! Za moj ukus često preteruješ sa obradom, ali ovde si ga ubo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 10, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan meni je i ovde preterano al ja to kapiram kao stil i volim što sad mogu bez greške da kažem koja je fotografija od mostarca ... nego, hoćemo li se maknut' više sa ove stranice!? svaki put mi po pola sata treba da stignem do najnovijeg posta! edit: ooooU jeeeaaaa str 44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 10, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično smetaju te obrađene fotografije,hajde malo ali ne preterano kao što su obično....ali to je stvar ličnog ukusa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 10, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je god mi obradili, ne može biti lijepa kao u stvarnosti. Fotografija bez obrade kvari stvarnu sliku motiva. Na primjer, ovaj Tripo je još gori u stvarnosti. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 11, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dunja by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo primjera, oči ako su obrađivane, obrađene su loše, a ako nisu, onda je trebalo... Goshke izvini, vrhunske su ti fotografije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odnosi na mene, oci nisu ni pipane a obrada je minimalna (samo korakcija boja) Uglavom, trazim dobro svetlo koje ce da istakne kako oci, tako i celo lice/telo. To se moze videti lako po hajlajtima u ocima... A inace, devojka ima takve oci (zaljubim se ja tako bar 2-3 puta u toku dana kad radim nesto zanimljivo ) Hvala 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odnosi na mene, oci nisu ni pipane a obrada je minimalna (samo korakcija boja) Uglavom, trazim dobro svetlo koje ce da istakne kako oci, tako i celo lice/telo. To se moze videti lako po hajlajtima u ocima... A inace, devojka ima takve oci (zaljubim se ja tako bar 2-3 puta u toku dana kad radim nesto zanimljivo ) Hvala Zbunilo me lijevo oko, koje je svjetlije od desnog, a trebalo bi biti tamnije radi kose, ostalo je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svetlo dolazi od napred i sa njene desne strane, tako da kosa ne smeta.'Ebem li ga dal' je svetlije, meni je isto ili me vid vara :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ja navijam da goške pređe malo sa corporate portreta na karakterne portrete... devojka je lepa kao i ostale na gošketovim fotkama i to je to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Goshke, da li si ikada probao taj 85mm 1.8 na crop senzoru? Kakvi su ti utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ja navijam da goške pređe malo sa corporate portreta na karakterne portrete... devojka je lepa kao i ostale na gošketovim fotkama i to je to ... Nisam umetnik Salim se, vise sam realista, volim prikazati lepotu na klasican nacin, bez nekog preteranog udubljivanja plus sto mi je posao takav da mi neka preterana kreativnost i nije dozvoljena 9sto naravno nije opravdanje, uvek moze). A i relativno sam mlad u svemu ovome da bih ostvarivao neke ludilo rezultate, ne u tehnickom smislu vec u nekom visem @Draza Koristio sam ga jedno vreme na krop telu, radi relativno dobro ali tek na FF pokazuje pravi potencijal. Recimo sad kad ga zakacim na backup krop telo, cini mi se kao da sam stavio drugi objektiv, ne zbog same radne distance vec zbog celokupnog krajnjeg rezultata. Jednostavno nije to to Mada tako je sa svim FF objektivima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jedan karakteran portret :D IMG_0115 by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goske Goske, nikad od tebe fotograf sve dok ne prestanes da spopadas samo lepe devojke, po cemu si inace poznat Salim se naravno, fina je fotka mada mi je malo previse nemirna pozadina i leva noga je malo cudno ispala... edit: posto vidim da ne treba izazivati gnev urednice, evo i ja da okacim jedan portret... IMG_9976 by Vule07, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Gledas pogresnu pozadinu, sedi jedan, treba ti oduzeti onaj 5d! A i teneru za svaki slucaj! Edit. Da ne bi doslo do brisanja postova (ako je urednica ustala na levu nogu, moze da bude gadno ), da se ogradim jos sa par fotki Katarina by Slobodan Gosic, on Flickr Silvija01 by Slobodan Gosic, on Flickr Silvija05 by Slobodan Gosic, on Flickr Silvija03 by Slobodan Gosic, on Flickr Silvija04 by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan baka je keva .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Muz joj je na forumu, pa je ti i dalje zovi bakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...