Bogi 30 Napisano Octobar 13, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan fotka je izvrsna, jednostavno nisam mog'o d'odolim, samo sam je malo 'opravio'. nadam se da se NAJzli ne NAJljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da učestvujem. pretvorilo se u "portreti naše dece" Jovan Vuk Složna braća : Uspavana braća: Ja,nekad i sad ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan fotka je izvrsna, jednostavno nisam mog'o d'odolim, samo sam je malo 'opravio'. nadam se da se NAJzli ne NAJljuti Meni licno se svidja originalna verzija, nekako je "blaza"... :)u svakom slucaju dobar uradak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan crvenokosi zavodnik Vlaska narodna nosnja... Srpska narodna nosnja...(in bw ;D ) P.S. Ovo nisu moja deca, slikano na kulturno-umetnickoj manifestaciji "Ceteresko prelo 2009"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Octobar 13, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno se svidja originalna verzija, nekako je "blaza"... :)u svakom slucaju dobar uradak isprva sam 'teo samo malo da istaknem te oke (pa vidi kak'e su!! ), onako više za sebe, pa jedna stvar vodi drugoj, i tako... ćuti, da vi'š dokle me odvelo igranje sa burn i dodge alatima, o filterima da ne pričam... ali fotka je sama za sebe v.r.h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Bogi, ništa lično, ali ja mislim da nije lepo obrađivati tuđe fotografije ... Jezdo, vozimo isti auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Redak zver,Z10 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Octobar 13, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan Bogi, ništa lično, ali ja mislim da nije lepo obrađivati tuđe fotografije ... slažem se, zato sam i rekao da se nadam da se najzli neće naljutiti. ni ja ne bih voleo da moje fotke (ili meni dragih osoba koje sam postovao) budu podvrgavane 'teškom' modovanju, pogotovo u nekom negativnom kontekstu, najjednostavnije rečeno - zloupotrebljene. ali slika nije izmenjena, ništa nije dodato, oduzeto, ili obrađeno na neki pogrdan način. šta više. i naravno, ako to autor fotke bude tražio, obrisaću post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bogi, ništa lično, ali ja mislim da nije lepo obrađivati tuđe fotografije ... ... Ja licno mislim (ako smem, jer nije moja fotka) da Bogi nije nista lose uradio sa fotkom, a i ne vidim nista lose ako neko iskaze zelju i trud da promeni (u pozitivnom smislu) neku fotku!! Licno mom oku vise odgovara originalna "blaga" varijanta, a ne kazem da je sam rad los!! Naravno oko ove fotke se ipak Najzli pita...! Sorry for off-topic!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem ništa loše , ne bih nikoga da branim ili kudim, znam samo da ja ne volim kad neko "obrađuje" moje fotke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... ja ne volim kad neko "obrađuje" moje fotke ... Fer i korektno...! Nego da se vrnemo na temata so slickata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Octobar 13, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan ... ja ne volim kad neko "obrađuje" moje fotke ... Fer i korektno...! Nego da se vrnemo na temata so slickata što bi neko rek'o... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Octobar 13, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sigma 70 -210, odlicno portretno staklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 15, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nina 11 meseci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 15, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ana...4 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog portreta,duplog. Manculin sin i Ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Igore druze moj,sada sam video slike,cerke su ti prelepe,ali su ipak malo vise "povukle"na nasu Sumadinku. Mada ni tata nije za bacanje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 1, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...par fotki iz analognih vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 1, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pocela sezona lova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan sezona zečeva ? dobra fotka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan sezona zečeva ? dobra fotka ! ...i fazana 'Fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje cerkice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan moja ima istu frizuru zašto je neoštra ? Šta joj ovo leti oko glave ? Pravi snapshot ... moraš tata malo da se potrudiš ! Ukoliko si njen glavni fotograf ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lepota nije prelazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...