sashac 14721 Napisano Maj 23 Cool tip, 3109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav Miki. 76.842 Aufrufe · 987 Reaktionen | Zbog jedne ljubavi | Zbog jedne... WWW.FACEBOOK.COM Zbog jedne ljubavi Ovu pjesmu napisao sam za sve poginule prijatelje, bajkere Video materijali su od mog prijatelja Željana Rakele i BMW MK Dalmacije... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 73 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko iz Beograda planira da ide na sahranu , ako ide da poveze iz Beograda jednu prijateljicu koja zeli da ode na sahranu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7965 Napisano Maj 29 MotoDJIR.com, 1448 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, izvini, kasno čitam ovu poruku. Nekoliko druagara sa foruma su bili na sahrani, a ja sam bio juče. Šta da napišem, a da ne budem patetičan ili da se ponavljam? Otišao je drug, prijatelj, bajker...i ništa ne može da se promeni. Ja ću biti slobodan da u toku sledeće nedelje napišem ovde post i pozovem sve koji mogu da odemo motociklima i odamo poštu Milanu. Lokacija je 100-nak km od Beograda. Laka vožnja. Malo druženja. Poštovanje za drugara za koga sam siguran da bi bio srećan da mu takva ekipa dođe u "posetu". 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...