vladimirTA 33 Napisano April 24 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Moj deda stric mi je ponudio Tomos T12 da otkupim od njega. 71.godiste a on je vlasnik od 77.godine. Motor nije paljen jedno 4 godine a pre toga je radio normalno. Polomljen je samo prekidac s desne strane koji ne mogu da nađem. Ako neko zna gde to moze da se kupi bio bih zahvalan. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 33 Napisano April 24 (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Kad nađem prekidač imam u planu da očistim karburator i rezervoar i da ga upalim. Postavicu i slike da vidite o cemo se radi. Inace ima i originalni rezervoar i onu plastiku ispod rezervoara. Ovaj je stavljen zbog trajne registracije. Moram da se raspitam kako sad ide registracija ovih mopeda. Promenio April 24 član vladimirTA 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 194 Napisano April 24 Svrati ponekad, 198 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neka verzija t12 koju ne pamtim . Trebalo bi da ima ravan rezervoar i ispod njega limom ispunjen prostor , ali to je manje važno. Važno je da je kompletan i nadam se da ćeš ga vratiti na put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2908 Napisano April 24 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam jedan T 12, i stalno mu se razdešavao menjač. Dao sam njega i 200 maraka, u zamenu za novoizgrađeni metalni čamac, i napravio pun pogodak. Obećajte da se nećete smejati, ako rešim da izbacim fotku 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 33 Napisano April 25 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, waterman said: Ovo je neka verzija t12 koju ne pamtim . Trebalo bi da ima ravan rezervoar i ispod njega limom ispunjen prostor , ali to je manje važno. Važno je da je kompletan i nadam se da ćeš ga vratiti na put. Ima i ovaj taj ravan rezervoar i taj lim. Tu je sve samo nije montirano na motor. Vlasnik je pre mnogo decenija to skinuo a namestio ovaj rezervoar da moze da ga registruje na trajne tablice kao moped. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 33 Napisano April 25 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam. Zatvaram temu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...