Alex74 855 Napisano Utorak u 14:49 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima mozda neko viska ovu nalepnicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2766 Napisano Utorak u 14:56 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam ja, moram da pogledam.Tj. Da pitam ženu Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11707 Napisano Utorak u 21:37 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i ja imam negde takav stiker, ne da mi žena da lepim na auto, kaže lep je ovako bez nalepnica. Aj dobro Moram sutra da je pitam gde je, pošto je uveliko u carstvu snova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...