GunnerHan 171 Napisano Mart 18, 2025 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svima, U prilici sam da ponudim garazu za motor na Novom Beogradu, u Gandijevoj ulici br. 106, garaza je podzemna sa rolo vratima i zasebnim “kavezom” koji se zakljucava. Ja garazu koristim za svoj motor, ima dovoljno prostora za jos jedan. Cena na mesecnom nivou 30€. Za sve dodatne informacije, mozete mi se obratiti na broj telefona 066 8290 017. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 171 Napisano Mart 26, 2025 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Garaža je trenutno popunjena. Ukoliko u budućnosti bude ponovo dostupno mesto, oglasiću se. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 171 Napisano Octobar 2, 2025 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Od 01.11. ponovo slobodna garaza za jos 1 motor. Za sve dodatne info pisite na viber ili u pp. pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...