Darko Mihajlovic 5816 Napisano pre 11 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kacigu za klinca , u M velicini... Posto je ovo samo za "premoscavanje" , trazim jeftinu varijantu. Bilo bi ok da ima pripremu za komunikaciju , a ako ima naocare za sunce - ekstra. Ful face , sad ima sociva pa nije nuzno flip up, ali moze i flip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano pre 10 sati Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8597 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Imam, MT Stinger,nema naočare,vrlo malo korišćena bez ikakvih trgova pohabanosti.Ako odgovara,dobijaš na poklon. Promenio pre 10 sati član Žaksi 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano pre 10 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Žaksi je napisao: Imam, MT Stinger,nema naočare,vrlo malo korišćena bez ikakvih trgova pohabanosti.Ako odgovara,dobijaš na poklon. Pa ako je M , odgovara. Danas nosio zeninu S , umro mucenik ...mora mu nabavim M jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8597 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Veličina je M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8597 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10203 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima opciju da se sa unutrašnje strane vizira napiše: "Ugasi roming" Ako nema, onda džabe na poklon, roming pojeo 2 takve.. Promenio pre 10 sati član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8597 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, ProMaster je napisao: Jel ima opciju da se sa unutrašnje strane vizira napiše: "Ugasi roming" Ako nema, onda džabe na poklon, roming pojeo 2 takve.. Aaaaaa čekao si ga.Ova kaciga automatski gasi roming. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano pre 5 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Žaksi je napisao: Veličina je M. Top . Kako da se oduzim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8597 Napisano pre 57 minuta Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Top . Kako da se oduzim ? Imam ja dug prema tebi.....nisi ti džabe vitez ovde na forumu....a i u životu....imam oseċaj da ċe neko da komentariše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...