Jump to content

Moto Zajednica

Lada 111, 2004, plin

Recommended Posts

• Drug član, 1427 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Ćale prodaje Ladurinu, retko se vozi pa mu više smeta nego koristi. Ode jednom mesečno do Beograda čisto da je upali.

Kupljena nova u martu 2005, jer je ćaletu trebao pouzdan auto zbog čestih putovanja u inostranstvo. 80-90% svojih kilometara Lada je napravila na otvorenom putu, dok su babe i dede bili živi, pa se išlo često. Tehnički kuriozitet, prvi put zamenjene pakne na 120.000 km i to zato što su se odlepile ferode od metala zbog starosti, još je bilo mesa. Toliko o ćaletovoj vožnji.

Motor je tenk, bez mane. Išao sam s društvom na more 2013. u Herceg Novi, potrošnja nam je bila 5,7 litara plina na 100km. Više puta smo računali. Ćale i dalje misli da smo nešto zajebali u računici. Potrošnja na autoputu je inače uvek bila oko 8-8,5 litara plina.

Limarija solidna ali realno slaba karika, ovu je spasilo što je uvek garažirana.

Nema servo i jako je teška na volanu. I na kočnici iako ima servo. Zato je kvačilo meko, neverovatno nešto.

Kome iz nekog razloga treba ovako nešto, neće pogrešiti. Od poslednjeg velikog i malog servisa je prešla manje od 10.000 km ali to više niko ne zna kad je bilo te je moja preporuka da se to uradi što pre iako su kaiševi na oko zdravi a i ulje deluje OK.

Ugovor i prenos obavezno i odmah.

34a521b03fb3-1920x1080.jpg

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM
Lada 111 GLi, 2004. godište, Karavan, Benzin + Gas (TNG) 1499 cm3, vozilo prešlo 174000 km, Barajevo. Putnička vozila - Polovni Automobili  
Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja