branko bp 2 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Moto-audio komunikator.Namenjen za audio vezu(razgovor) u toku voznje izmedju vozaca i suvozaca,dodatatci i priključak za mobilni telefon,mogućstvo slušanje muzike ujedno i komunikacija (isprobano) made in germany.cena 4000din tel.065-590-9999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 9, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Novo ili polovno? Jel si ga isprobao (jel shushti, prekida itd.)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Raspakovano da se isproba nešušti dosta se glasno čuje mada ima za pojačavanje i smanjivanje zvuka.šaljem post exspresom.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao ovakav isti odlicno radi ako si sam na motoru mozes ga ustekati u GPS na primer ili MP3! Super stvar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 9, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga preduhitrijo me čovek, nek te služi sasrećom a sad lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...