David Dimitrijevic 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav posedujem yamahu xj600 iz 1992 godine i ona je nekad imala napred one plastike posto je diversion verzija bila meðutim neko pre mene je skinuo te satove i plastike i prepravio da bude n versija i stavio je satove od sprint princa kojiima samo radi brzinometar.Sad mene interesuje da li mogu da se stave satovi sa nekog naked modela drugog prozivoðaca posto ja imam od kawasakija er5 neke satove pa me interesyje moze li se izvesti tu sta zbog elektronike i povezivanja jer se ne razumem u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uz dovoljno stpljenja i pažnje da, ja sam imao nekad od cb500s satove na ER-5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...