drmilan_ 5663 Napisano Sreda u 16:36 Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da stavim ovakav naslov da vas zaintrigiram sve ali stvarno je u top stanju telefon, ja ga uzeo prošle nedelje, moj još jedan bezuspesan pokušaj prelaska sa Iphonea na Android. Ja sam skinuo foliju sa ivica telefona, i zaštitno staklo. Telefon je stvarno netaknut. Kupljen krajem marta 2024 i ima važeću garanciju u A1. Stvarno je super telefon, na moje veliko iznenađenje. Cena je 230e i fixna je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4950 Napisano Sreda u 17:35 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolko rama i roma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5663 Napisano Sreda u 17:41 Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Markone88 said: Kolko rama i roma I to se gleda? 8/128 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, . Jer ima verzija sa 256gb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5663 Napisano pre 5 sati Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, zajec said: Naravno, . Jer ima verzija sa 256gb ma nemam pojma, nisam koristio android godinama, a i necu vise nikad definitivno Telefon je prodat @aca-pn. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...