Subasha 13 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je u dobrom stanju,velicina L/XL. Cena 40 eura,moguc dogovor i zamena za neshto od opreme za motor ! Aca 062/86-87-788 Velika Plana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Zimska, letnja, protektori, džepovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju težinu, visinu ono L/XL malo znači.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zimska, letnja, protektori, džepovi? Ista pitanja za Subashu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako : Jakna je vishe letnja nego zimska,nije tanka a nije ni debela .Protektore nema ! Dzepove ima dva sa strane,i jedan unutra. Ja sam visok oko 180cm,i tezak oko 70 kg i taman mi je,moze i malo krupniji lik da upadne. To je to,ako ima josh nekih pitanja pitajte ! Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna,moguc svaki dogovor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, meni treba klasična letnja a i protektori su neophodni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je prodata,liku sa foruma ! Moze loock ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...