Predator016 1161 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 761 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nekog kolegu iz Novog Sada koji bi mi izašao u susret i pogledao jednu Hondu NC750 na oglasima. Nije preterano hitno, bez ikakvih obaveza, potrebno je neko elementarno znanje, ne treba mi neki stručni pregled, samo da vidi uživo motor, upali i baci pogled na generalno stanje motora. Da ne zapucam iz Leskovca bez veze, nije baš blizu, a sa prodavcem sam u kontaktu već par dana i motor mi se dopao na slikama. Unapred zahvalan, Saša 064/8656-988 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 455 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja da ga pogledam sledece nedelje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1161 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 761 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo kolega, javio se i kolega Jefta iz NS, pa smo se dogovorili da ga on pogleda. Ponuđen ko pošašćen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...