Janjke 42 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci treba mi automat za stop svetlo ali za prednju kocnicu....a ako neko hoce moze i da se djoramo ja imam za R6 a treba mi za FZR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaCB 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Kawasaki Z250,Yamaha YZF600R Thundercat. Prijavi odgovor kao problematičan evo ti broj od lika on je rasturio Yamahu fzr 600 0642303316 kazi da ti je dao broj vladan iz petrovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti broj od lika on je rasturio Yamahu fzr 600 0642303316 kazi da ti je dao broj vladan iz petrovca Sefe svaka ti cast hvala ti puno .... Pozdrav Dalibor... i vidimo se na skupu u Petrovcu nijednom nisdam otisao ali ovre godine dolazim jer sam cuo da je mnogo lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaCB 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Kawasaki Z250,Yamaha YZF600R Thundercat. Prijavi odgovor kao problematičan nama na cemu,drago mi je kad sam ti pomogao,vidimo se na skupu poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...