hammer 134 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ej pa nije los matik...a Dragance be,sto me ne zoves kad ides na voznju,da zajasim malo i ja mojega ATX-a... ;D Izvini Urke, znas kako je; poso, zena, deca ;D , zaboravi se covek. Bio sam u zurbi tad, izasao sa posla pa brzo kod Bobana, peri motor i slikaj za oglase dok ne padne mrak. A posle ga usvinjio kad izasli da se vozimo. Jos poceo i akumulator da me izdaje :o , sva sreca da ima kick. Da nemas nekog prijatelja koji ima para a nema motor? Stisle neprilike a jedino Teneru imam da prodam? Iduca je voznja tvoja ako mi ostane motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ode yamaha:)) Samo sto nozica menjaca ostade 350km dalje:))) I sada nemogu da vozim:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan sta ovo treba da znaci... ??? ??? koje nozice, kolenca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...