bugiman 729 Napisano Decembar 22, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu RPHA 70, M velicina. Kaciga ima naocare, dodatan crni vizir i pinlock na belom viziru. Kaciga ima par ostecenja, sto se vidi i na slikama. Cena 150e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4834 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li pripremu za komunikaciju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 22, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Ima li pripremu za komunikaciju ? Cao, ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovakvu kacigu, na testu Nemačkog Motorrada je odnela prvo mesto izmedju skupih Nemačkih, Japanskih i drugih kaciga. Tiha, udobna, sa najvišim sistemima zaštite, i svojevremeno sam je platio oko 500 evra, novu, mislim da ni sad nije jeftinija, tako da mi se ovo čini kao odlična ponuda, pogotovo što ima i dodatni vrhunski zatamnjeni vizir. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 23, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jakna u kompletu sa kacigom 200e. Jakna Revit Sand 2 (vidi se na slikama), XL ja sam negde 190cm, 95kg sve stoji kako treba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4834 Napisano Decembar 23, 2024 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna mi je velika , a kacigu bih kupio za klinca... Aj posalji lokaciju u pp , pa ako nije problem da neletim sa njim da proba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 30, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...