Endurac 958 Napisano Novembar 26 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Flip up, enduro mod, skida se kacket moze i kao street kaciga, suncane cvike. Prodajem ispod cene zbog dve mane. Nema ulozak slajdera za suncane cvike, kabal radi, oaigurac vracanja kacketa ne radi sasvim savrseno na dole pri podizanju da. Kome ne treba kacket skine i ciao. Pinlock. Vizir 9/10, unutrasnost odlicna, spolja 8/10. Velika mi je. Vel. XXL. Oprana i dezinfikovana. Produvani svi usisi opreza radi. 40 eur samo!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 26 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto nije M 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 26 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da jeste ja bi je ganjao i meni velika. Probao uzeo zezno se.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 20 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 4000 din. Ovo xxl nemojte da vas plasi. Unutrasnjost je pufnasta i specijalna antibakterijska, ja nosim 57-58 i veca mi je za malo broj ipo. Vizir perfektan. Bez kacketa (skida se) imate ozbiljnu i modernu modularnu street kacigu. (Flip up). Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...