RaS 1745 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodo bi grafiku iz detinji kompjuter, bio SFF pa morala ona vitka varijanta. Sad je full size pa više ne mora, i poručena je veća i jača, pa je ova višak. Prošle godine je plaćena nova 25K, naravno potpuno je ispravna, normalno korišćena za manje zahtevne igrice. Mogu da je slikam, ako baš mora, jer je u kompu tj. radi. Kolegama s foruma besplatna dostava kurirom. Gigabyte Geforce GTX 1650 Low Profile - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prvi vlasnik, kupljena nova prošlog leta zbog SFF kućišta. U medjuvremenu zamenjen ceo sistem pa je postala... Promenio pre 12 sati član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16522 Napisano pre 12 sati Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja ali prijateljski, jaka je cena. Ja na primer imam RX5700XT koja je znatno jaca od 1650, i moze se naci za taj novac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1745 Napisano pre 11 sati Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Srećan bio! Računao sam da deset hiljada manje nije tako loše za godinu dana staru karticu. Jer kako rekoh, onomad dadoh bezmalo 25 hiljada za nju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16522 Napisano pre 9 sati Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RaS said: Srećan bio! Računao sam da deset hiljada manje nije tako loše za godinu dana staru karticu. Jer kako rekoh, onomad dadoh bezmalo 25 hiljada za nju. Znam, to bi bila sasvim ok cena ali na trzistu ima dosta izbora za slicne pare kao ta sto sam naveo i rx 6600 na primer. Ne znam sta ima od Nvidie jos, poslednja njihova mi je bila TNT2 . Uglavnom se prodaju skuplje od AMD-a kako nove tako i polovne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1745 Napisano pre 2 sati Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam, ovu sam novu kupio upravo zbog tog takvog tržišta... Da ne bih fasovao neki krš ispao iz riga, u kome mu je duša uzimana 24/7, 365 dana godišnje. Ovo je grafika kupljena u prodavnici, stara godinu dana, normalno korišćena. Nekome će vredeti da da tih par hiljada više od "tržišne" cene. Ukoliko joj se ne nađe novi vlasnik, vratiću je u spomenuto SFF kućište i uzeti taj kompjuter za sebe, a svoj proslediti supruzi jer od korone i onlajn nastave realno i nije više moj. Za moje potrebe će valjati, malena je, tiha i hladna. Meni je bitno samo da lepo drži dva monitora, jer ne se sigram, ne renderujem, ne radim video i ne treba mi jača. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...