Stefan Lone Wolf 358 Napisano Novembar 23 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nosac za kaciguRucni radStaju 2 kacigeKasete za rukavice i pojasMesto za offingerZasticeno od korozije i ofarbanoCena 3000 Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Utorak u 08:42 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan 2000dinSimbolicno Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5401 Napisano Utorak u 09:11 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Razmatram, moram samo da pogledam da li imam mesta da je zakačim. A gde se nalazi, jel moguće potencijalno preuzimanje u Knjaževcu u nekom trenutku (kad budem prolazio) ? Ili ti je u Bg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Utorak u 12:52 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Razmatram, moram samo da pogledam da li imam mesta da je zakačim. A gde se nalazi, jel moguće potencijalno preuzimanje u Knjaževcu u nekom trenutku (kad budem prolazio) ? Ili ti je u Bg.Saljem ti za knjazevac ako hoces Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5401 Napisano juče u 11:05 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da javim, proverio sam ali ne mogu da ga uklopim kako sam zamislio. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...