Ljuboslav 1 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Ljuboslav, imam 17godina, vozim Yamaha XT125X 2006, posle bih da kupim nesto jace (Yamaha XT660X, ako neko nesto zna o Xt660x da nesto pise, dobro ce mi doci)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 740 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ljuboslave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 7, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvib 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan ja je vozim i imam dosta toga o xt660x ali je sve na engleskom i italijanskom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NENAD COLIC 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kumane Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imas odlican motor ja da sam na tvom mestu ja ga i nebih menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imas odlican motor ja da sam na tvom mestu ja ga i nebih menjao. Pa...lep motor, ali hteo bi da ide malo brze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan ja je vozim i imam dosta toga o xt660x ali je sve na engleskom i italijanskom! Pozdrav....a mogao bi mi to posaljes sta imas na Eng jeziku? I kako te sluzi Xt660X? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...