lazarbgd 12 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sredstvo ca ciscenje karburatora i koje je najbolje al mislim ono sipas u rezervoar zajedno sa gorivom i vozish i ono se ocisti karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 7, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Lazyman metode ne daju uvek najbolji rezultat. Možda je bolje da ga rasturiš i lepo opereš. Ako nisi siguran da možeš, uvek će ti neko pomoći. I meti filter za gorivo ako ga već nemaš. Očekujem da uskoro dobiješ mnogo odgovora koje želiš da dobiješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan po meni je najbolje uraditi servis i očistiti u ultrazvučnoj kadi ako ima mogućnosti. sve ostalo je po principu "seci uši, krpi...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...