Mojsa 226 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se Igor(ktm),Sale(Dr),i ja (pegaso) provozali malo do kosmaja.Krenuli smo oko 11h ibarskom pa preko ripnja izasli na avalski put.Prvo odrediste je bilo kantri klub. polazak kantri klub Posto tamo nigde nikog nije bilo malo smo odmorili pored jezerceta i nastavili dalje svratili smo u kafanicu na raskrsnici u mestu babe tu popili kafu i na nase iznenadjenje gazda nas je castio turu pica zato sto smo prvi bajkeri ove godine koji su dosli i kao otvorili sezonu.Jos je rekao da na prolece planira da napravi jedan kazan riblje corbe i pozove bajkere i da ce nas obavestiti preko foruma kad to planira. evo te kafane odatle smo nastavili ka kosmaju sa kosmaja smo se preko barajeva vratili u beograd sve ukupno predjeno 131 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 12-13h isao do Avale, da sam znao da ste bili pa da se nadjemo negde, javite se drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na brzaka smo se dogovorili pa zato nismo nikoga zvali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 7, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pravo prolece! Na slikama izgleda kao da je april... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana u koju ste svracali u Babama se zove Kod Zike i Nade i pored ostalih ribljih specijaliteta prave najbolju riblju corbu u okolini.Zika inace voli bajkere i od mene je svojevremeno kupio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da se kafana zove <Kod Tome i Nade> , kad je lepo vreme stvarno je super za bleju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ova na slikama je kod zike i nade ,a kod tome i nade je na kosmaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je mojsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...