Nisević07 0 Napisano Octobar 1 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima na forumu imam keeway 70ccm na njemu je dellorto 17.5 i gljiva,na motoru je 78 glavna dizna i motor u startu nece da digne obrtaje i slabo krece do nekih 30 poslije 30 kao da očebi i ide kao lud.Sta bi sada tu mogao da bude problem sve sam probao i manju diznu al opet isto.Moje misljenje je kao da ima previse goriva u startu,sta vi mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1252 Napisano Octobar 2 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako prima gas u leru? Odmah dobro, ili sa nekom zadrškom? Po boji svećice videćeš dal je mnogo bogata smeša- puno goriva. Biće masnjikava i crna ako imaš mnogo goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nisević07 0 Napisano Octobar 2 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, maza1 je napisao: Kako prima gas u leru? Odmah dobro, ili sa nekom zadrškom? Po boji svećice videćeš dal je mnogo bogata smeša- puno goriva. Biće masnjikava i crna ako imaš mnogo goriva. Ma nikako ne prima gas do kraja dodam gas on polako ono navlači,kad navuče 30 e od tad prima gas do 30 nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...