urkeeem08 0 Napisano Septembar 27 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polozio sam za A1, i gledam da kupim motor. Na moju zalost takve su cene a i takve su pare da mi je budzet samo 1300e... Gledao sam stariju verziju pede xt125, pa me zanima kakva iskustva ljudi imaju sa njom, vozio sam je i za sad mi se svidja podosta. Znam da kvalitet nije neki, ali sta ces drugo za 1300 evra. Ako neko zna neki motor za te pare uopste se nebih zalio da podeli tu informaciju! Da napomenem ne dolazi u obzir 2t (na moju zalost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi nasao motor za 700e registrovan cele godine preko kupujem prodajem sajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3889 Napisano Octobar 1 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Imas na oglasima Pedu( jbg takvo ime), oko 800-1000 e 2018-2019. Kod mene klinac ganja jednog za sve pare. Mozda komsija zadrzao njegovog( vozio pa video da ga ne radi). I ovako ces ga djirati god dve pa videti sta dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih te pede izbegavao sto vise mogu posebno one starije modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...