Vitez Koja 219 Napisano Septembar 24, 2024 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, ozeni se ja pa sad zena i ja trazimo nas dom. Kupili bi neku kucu, lokacije koje nam odgovaraju su: Smederevska Palanka Smederevo Mladenovac Velika Plana mozda Svaka infirmacija je dobro dosla 18 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10431 Napisano Septembar 25, 2024 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za ženidbu !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Septembar 25, 2024 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Čestitke za ženidbu !!! Hvalaa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17809 Napisano Septembar 25, 2024 Integrisan, 5255 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da nadjete sta zelite. Spremite se na dosta zivaca oko radova itd. Ja sam se vratio na selu i u toku renoviranje. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Septembar 25, 2024 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Cestitam i da nadjete sta zelite. Spremite se na dosta zivaca oko radova itd. Ja sam se vratio na selu i u toku renoviranje. Hvalaa kolega, nadamo se da ce da nadjemo.. srecom znam svasta da radim pa ce da skrpimo nesto haha 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4297 Napisano Septembar 26, 2024 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva iskrena sucut. Sa majstorima igranka bez prestanka(taj sam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...