Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Znaci prodaje se NSR 125 f,perfektno stanje,1992 god,registrovan,presao samo 5500 km(kilometraza je realna sto se moze videti iz stanja masine),sve na njemu je fabricko,masina nikad otvarana,prosle godine uvezen iz Italije gde je dugo bio garaziran,sve ispravno,samo sednes sipas i vozis,jedinstven primerak,cena 1700e,moze zamena za veci u sl. cenovnom rangu... Slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde se malo pisalo o ovom motoru.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17358.msg226241#msg226241 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Inace motor je vlasnistvo X3M-a sa foruma a kontakt telefon je 064/35-75-868 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u mom vlasnistvu...Samo da se javim,dugo me nije bilo na forumu pa je drugar postavio oglas... Sada cena 1600e ili zamena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem da moze i zamena za AUTOMOBIL... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos aktuelno,moze ZAMENA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 1550e :-) ili zamena za veci ili automobil... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo svezih slicica: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima "originalnih" 7.500 km, kada je tabla zamenjena, stavljena nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce u Valjevu sa folklorom i bas sam video taj motor u centru, stvarno odlicno izgleda,nisam odavno video tako ocuvanu 125-icu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj suditi o necemu sto nisi imao prilike da vidis svojim ocima...A kada bi video motor uzivo video bi o cemu pricam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ova prethodna poruka je bila za Gila... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce u Valjevu sa folklorom i bas sam video taj motor u centru, stvarno odlicno izgleda,nisam odavno video tako ocuvanu 125-icu... Jeste,to je taj bio sam juce u centru na onoj vasoj manifestaciji,bas vas je bilo mnogo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Nego mene onteresuje jel na prodaju onaj kec sa trece slike ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego mene onteresuje jel na prodaju onaj kec sa trece slike ? ;D Jel to mislis na onog ''majbaha'' sto podseca na keca? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj suditi o necemu sto nisi imao prilike da vidis svojim ocima...A kada bi video motor uzivo video bi o cemu pricam... Ma vidim ja da on ocuvan i sve to, svaka cast, ali ti meni oces reci da je ovo orig. tabla stara 17god?!?! (mozda sam ja lood sta znam ) pa bre covece tabla na mom skuteru (starom 2 godine) vec se vidi da nije nova kamoli.. Uostalom nije za Gila nego Gileta jer ja sam Gile a ne Gila !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan a zasto spamujesh choveku oglas.. ako nisi kupac shta tebe briga dal je njemu original tabla ili nije .. otvori temu pa se svadjaj sam sa sobom.. stvarno mi nisi jasan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 8, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ok ok sori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj suditi o necemu sto nisi imao prilike da vidis svojim ocima...A kada bi video motor uzivo video bi o cemu pricam... Ma vidim ja da on ocuvan i sve to, svaka cast, ali ti meni oces reci da je ovo orig. tabla stara 17god?!?! (mozda sam ja lood sta znam ) pa bre covece tabla na mom skuteru (starom 2 godine) vec se vidi da nije nova kamoli.. Uostalom nije za Gila nego Gileta jer ja sam Gile a ne Gila !!! Brate,prva stvar: mene stvarno ne interesuje da li si ti Gile ili Gila,bitno je da ljudi shvate kome sam namenio doticnu poruku,druga stvar:ako mi ti kazes gde sada moze da se nadje ova originalna tabla imas od mene pivo,a treca stvar:ko si ti pa da se ja tebi pravdam da li je moja tabla nova ili nije,ako hoces da kupis motor,dodji,vidi,pa ces sam zakljuciti da li si u pravu ili nisi...i cetvrta stvar:ja ne zelim da se svadjam preko foruma ni sa kim,niti sam ikada ikoga napao pa stoga ne ocukujem da mene iko napada,pogotovu ovako javno(a najvise mrzim kada me nazovu lazovom),tako da,brate,ako imas nesto licno da mi kazes,posalji mi pp,a ne da se prepucavamo ovde preko foruma... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno,moze zamena za veci uz moju doplatu...Znaci zamena za nesto tipa:Cbr,xj,fzr ,gsxf ,gs,xt,dr i slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...Zamena VECI... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 1500e,nije fixno,ajde ljudi,vozi mi se veci motor,znaci aktuelna i zamena za VECI... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan ...aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...