ronny 56 Napisano Septembar 23 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam gsa od 71 kw. r1200 gs iz 2005 godine a imam u ponudi masinu i getribu od rt 1200 iz 2008 godine koja je jaca za 10 kw i ima duple bregaste. moze li ic u moju ramu bez preinaka i pase li moja instalacija i struja na nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da su prenosni odnosi u mjenjaču različiti za R/RT/GS. Promenio Septembar 24 član Guliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Septembar 24 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam i getribu i kardan i diferencijal. ssve osim elektronike pa me zanima bi li pasalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Septembar 24 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja greska. nema duple bregaste. malo sam zabrijao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...