mile94 25 Napisano Septembar 13 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam pazario pomenutu hondu iz naslova zanima me da li neko ima crash barove za nju da proda i da li znate da li mozda pasu sa npr er5 ili gs500 jer sam primetio da su slicni ma da mislim da su sanse male, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2385 Napisano Septembar 13 Andragog, 4962 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Do pe 10-15 god retko ko je imao cres barove, sada je nemoguce voziti motor bez toga itd. Nemoj padati i to je to. Možeš staviti one paštete sa strane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 13 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, srbac je napisao: Do pe 10-15 god retko ko je imao cres barove, sada je nemoguce voziti motor bez toga itd. Nemoj padati i to je to. Možeš staviti one paštete sa strane.... Nije da ja bas želim da padnem a i nisam ljubitelj paštete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da nabavim Crash bar FEHLING chrom za 160 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7162 Napisano Septembar 13 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, mile94 said: Posto sam pazario pomenutu hondu iz naslova zanima me da li neko ima crash barove za nju da proda i da li znate da li mozda pasu sa npr er5 ili gs500 jer sam primetio da su slicni ma da mislim da su sanse male, unapred hvala Daj sliku da vidim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 13 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Daj sliku da vidim motor 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 13 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasa ns 1 je napisao: mogu da nabavim Crash bar FEHLING chrom za 160 evra U ponedeljak dobijam informaciju od nekog koga sam nasao na oglasima da li ima na stanju a i hrom mi bas odudara od motora jer ga skoro nigde nemam, ceo je crn samo prednje viljuske sto mora i zadnji amorti su hrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7162 Napisano Septembar 13 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Volim taj motor, imam lepe uspomene. Ozbiljna neozbiljna sprava. 4 sezone ga imao, lepo me služio. Doduše, 2011te.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 13 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Volim taj motor, imam lepe uspomene. Ozbiljna neozbiljna sprava. 4 sezone ga imao, lepo me služio. Doduše, 2011te.. Bas ovaj ili neki drugi cb500, meni je ovo kao pocetniku odlicno i ne izgleda mi da ce brzo da me zasiti i postane dosadan a zeleo sam ga od kad sam bio mali, ne znam sta me je privuklo ali kad god sam je video negde bio sam očaran i uvek sam hteo da je imam jednog dana i eto... Uz paznju i dobro odrzavanje ima da traje jos toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2385 Napisano Septembar 15 Andragog, 4962 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, vozio sam ga godinu dana ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...