Elmilorad 120 Napisano Septembar 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Versys 650, 2007.g,sa ABS-om,moj motor, kupljen u Švajcarskoj i registrovan kod nas krajem aprila 2024.g.Motor je kao nov, u salonskom stanju,prešao pravih 23100km.U Srbiji je prešao 1450km.Poseduje servisnu knjižicu,prethodni vlasnik 1953.godište.Urađen mali servis,ulje Ipone Katana full 10w40 i filter.Izvanredan motor,jedinstvena prilika da kupite skoro nov japanski motor upola od cene kineza.Razlog prodaje je kupovina većeg Versysa...nadam se... Cena 3690e 0637774590 Miki Kawasaki Versys 650 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 650 ABS, 2007. godište, Touring... Promenio Septembar 7 član Elmilorad 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7156 Napisano Septembar 7 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prelep. Znam kome ću da prosledim link... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 10 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedna pticicica rekla da je ovaj motor prodat Srecno svim ucesnicima kupoprodaje. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO. Otišao u Obrenovac. Čovek ga odvezao po kiši... Žao mi po malo... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano Septembar 10 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Elmilorad je napisao: PRODATO. Otišao u Obrenovac. Čovek ga odvezao po kiši... Žao mi po malo... Priča se da zuta od 200e , najbolje upija suze... Stavi po jednu na svako oko, da upiju.. 7 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...