Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan exxtra... kao sto rekoh... video sam vas kod Ade... ja na posao a vi Obrenovackim.... nisam skapirao da se vi dok nisam video Transalpa ps. bash ste mi izvukli osmeh na lice od rane zore.... doslo i meni da roknem polukruzno pa pravac more .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svuda prodji, al na Taru dodji ;D Lep dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Place Tnera, a placem i ja... :'( :'( Sta bih dao da sam mogao sa vama!!! U svakom slucaju, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Kako Vam zavidim. Da ste rekli, nasao bih vremena... Bas mi krivo. Ali neka, bice vremena. NApeglacu Mikulanca, samo tako ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan F800 Rodila se nova LJUBAV ! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 8, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepa i hladna voznja s PRAVIM motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 10, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan mislis motorom, HONDA je to!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan mislis motorom, HONDA je to!! Ja uopste nisam ni mislio na hondu ....ja o Japanski krsevi ne da diskutujem...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtak , radni dan , tura za dangube . Zato nas je i bilo samo petoro ;D Kažu da se uspeh u životu meri količinom slobodnog vremena ;D Less money, more funn (life)... Najbolja Crnogorska... Inače, odlična tura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...