Bole37 5383 Napisano Avgust 9 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Retro set, mocni Revoxi,2x100w po kanalu,za ljubitelje ozbiljnog zvuka. Kolega @Nimmin perfektno odradio stranice(covek je mag stolarije).Dajem ispod svake cene.Sve je u perfektnom stanju. revox b22,b25,b26 i revox emporium clasic - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Izuzetan zvuk, izuzetno stanje. Zvucnici Revox empirium clasic mk2. sve komponente savrsene. Ima Revox daljinski za programiranje, ja sam programirao samo pojacavanje i... 6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1297 Napisano Avgust 9 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bole37 je napisao: Retro set, mocni Revoxi,2x100w po kanalu,za ljubitelje ozbiljnog zvuka. Kolega @Nimmin perfektno odradio stranice(covek je mag stolarije).Dajem ispod svake cene.Sve je u perfektnom stanju. revox b22,b25,b26 i revox emporium clasic - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Izuzetan zvuk, izuzetno stanje. Zvucnici Revox empirium clasic mk2. sve komponente savrsene. Ima Revox daljinski za programiranje, ja sam programirao samo pojacavanje i... Ajde ti sad meni kaži : GDE SAD I OVO DA STAVIM , IZBACIĆE ME IZ KUĆE BRE, ŠTO MI OVO RADIŠ !!!???!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Avgust 9 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Grnča, uzmi, čuvaćemo kod mene, ima mesta 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5383 Napisano Avgust 9 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Grnca je napisao: Ajde ti sad meni kaži : GDE SAD I OVO DA STAVIM , IZBACIĆE ME IZ KUĆE BRE, ŠTO MI OVO RADIŠ !!!???!!! ajde ajde, snacices se. Ovakav komplet za ove pare se pojavi nikad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Avgust 9 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dojadila ti masaža pa prelaziš u DJ-eve, kada ganjaš 1210 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5383 Napisano Avgust 9 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, drs je napisao: Dojadila ti masaža pa prelaziš u DJ-eve, kada ganjaš 1210 Ma kakvi. Nije za mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 11 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kakva stvar............AuMoracu da napravim neke izmene i udomim nesto ovakoПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5383 Napisano Avgust 11 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DarkoČa je napisao: Kakva stvar...... ......Au Moracu da napravim neke izmene i udomim nesto ovako Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Znaci reserve... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5383 Napisano Avgust 14 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam na limundo, pa licitirajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5383 Napisano Avgust 14 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Lenji je postao vlasnik ove lepote. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Avgust 15 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ASFG edit: nemam pojma kako je ovo dospelo ovde Ali u svakom slucaju hvala na dobroj ponudi . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...