Toreador 664 Napisano Jul 29 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E baš si zaludan,sad bi se natezao ovde. Čitaj gore šta piše, čovek rekao da je dozvoljeno, nije Đura nego carinik,policajac na Hr granici. Šta treba pismeno obaveštenje da šalju moto udruženjima. Show Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Jul 29 (promenjeno) Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi mogao da mi kažeš gde ti voliš da voziš motocikl? Po asfaltu ili van njega? Promenio Jul 29 član Toreador Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6012 Napisano Jul 29 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod graničnih prijelaza pitao bih gdje je najzgodnije i naj manja gužva.Vraćam se iz Modriče u Beograd.Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProMoram se u utorak vratiti autom na aerodrom BG, znači oko 16 sati bi morao biti tamo da mogu na vrime razdužili auto i stići na avion za ZH.Na autocesti BG-ZG kolona je u četvrtak bila velika izgubio sam oko 1.5 sati dok sam uša u HR.Na kom prijelazu se najmanje vrimena izgubi??Hvala Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 29 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el classico je napisao: Moram se u utorak vratiti autom na aerodrom BG, znači oko 16 sati bi morao biti tamo da mogu na vrime razdužili auto i stići na avion za ZH. Na autocesti BG-ZG kolona je u četvrtak bila velika izgubio sam oko 1.5 sati dok sam uša u HR. Na kom prijelazu se najmanje vrimena izgubi?? Hvala Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro rača ili pavlovića most,mislim da je bolje pavlovića ili uđeš na gunju ,orašje ili brod pa na otok ,tovarnik ,šid,pa autoput ako si čekao 1,5 sati to je za sad dobro ,bude i mnogo gore,ja nikako ne bi išao autoputem jer je uskoro prvi avgust ako hoćeš bez minuta čekanja onda idi na ilok pa uđi na Ljubu pa nazad na srpski autoput. Pavloviča most mislim da je najbolje Promenio Jul 29 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6012 Napisano Jul 30 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8350 Napisano Jul 30 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Toreador je napisao: E baš si zaludan,sad bi se natezao ovde. Čitaj gore šta piše, čovek rekao da je dozvoljeno, nije Đura nego carinik,policajac na Hr granici. Šta treba pismeno obaveštenje da šalju moto udruženjima. Show Ne bih se natezao, i ne treba nikom da se šalje ništa - dovoljno je da se objavi u zakonu. Jesi li baš siguran da taj carinik (koji nema ništa sa ovim) ili policajac nije Đura, jer izgleda da on, ili neki Đuro nisu lepo naučili zakon, jer, ako s propustio: On 28. 7. 2024. at 19:23, scofield je napisao: Sve izgleda zavisi na koga se naleti. Nedavno nas na Hr granici nisu hteli policajci pustiti preko reda. Čekajte dok ne prođu ti što ste ih obišli Sent from my iPhone using Tapatalk Ako je po zakonu dozvoljeno to što ti tvrdiš, onda se pozoveš na zakon, pa je obično malo drugačije sa nadrndanim Đurom kad shvati da je on taj koji krši zakon. Nisam od kurčevitih kad je policija u pitanju, ali me je poznavanje detalja zakona u par navrata spasilo od maltretiranja, tj. verovatno pokušaja iznude mita, pa volim da znam, i generalno me zanimaju zakonska rešenja u saobraćaju. Pre 19 sati, Toreador je napisao: Ako bi mogao da mi kažeš gde ti voliš da voziš motocikl? Po asfaltu ili van njega? Ne vozim motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Jul 30 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je sve jasnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3071 Napisano Jul 30 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Al se pravi filozofija ni oko čega..Naravno da nećeš čekati, bez obzira na zakon, nego ćeš polako preteći kolonu, ako te vrate jbg, ništa izgubio nisi..Naravno da toga koga sječeš ćeš pitati dozvoljava li da se ubaciš, naravno da treba da ostaviš par automobila ispred sebe, taman pripremiš dokumente, ne moraš baš u šalter pun gas.. Promenio Jul 30 član SlobodanR1 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Jul 30 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju na Karakaju +42 u autu prodjemo bih garanicu,ulazimo ka našoj ,nema dokumenata negde žena stavila pitaj boga u torbu,pita policajac šta se vrtiš? Reko nemamo dokumenta,kaže kratko" prodji molim te"Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6012 Napisano Jul 30 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli super, nismo ni 10 minuta čekali na autocesti.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10924 Napisano Jul 31 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna korisna aplikacija za ovaj nas nesretni Balkan,Madjarsko naša proizvodnja,live kamere ali sto je najbitnije live podaci od nasih ljudi sa realnim vremenima cekanja. Jednostavan interfejs,odakle ides,gde ides i dobijes spisak prelaza. I ne budite lenji da kliknete par klikova i ostavite vase vreme cekanja jer sto vise podataka to realnije vreme. borderwatch - Android Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jul 31 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, piki said: evo jedna korisna aplikacija za ovaj nas nesretni Balkan,Madjarsko naša proizvodnja,live kamere ali sto je najbitnije live podaci od nasih ljudi sa realnim vremenima cekanja. Jednostavan interfejs,odakle ides,gde ides i dobijes spisak prelaza. I ne budite lenji da kliknete par klikova i ostavite vase vreme cekanja jer sto vise podataka to realnije vreme. borderwatch - Android Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across... A za apple se placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7970 Napisano Jul 31 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan So what, vi što imate "jabuke" ste, ionako, puniše... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10924 Napisano Jul 31 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, drmilan_ je napisao: A za apple se placa ajde ti si i onako preleztač tamo vamo svakih 6 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jul 31 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, piki said: ajde ti si i onako preleztač tamo vamo svakih 6 meseci Bio, probao, dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9516 Napisano Avgust 1 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Naletim na ovaj sajt, za kamere: SkylineWebcams - Live HD Cams from the World! WWW.SKYLINEWEBCAMS.COM Live Cams, Live Cams Argentina, Live Cams Barbados, Live Cams Brazil, Live Cams... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...