vvdaniel 95 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo vec par postova o komunikaciji za vreme voznje, ali me interesuje da li je neko u skorije vreme koristio nesto novo i utisci koji ih vec koriste duze vreme. Naime ja sam se nameracio vec ozbiljno da ove sezone pazarim. E sad zasad sam se odluci za neki AUTOCOM ov uredjac koji se povezuje kablom, koji kosta simbolicnih 185e. Medjutim rovarim par dana na netu i nadjem CONRADOV-u online prodavnicu u madjarskoj, i nadjem dva uredjaja koja veoma lice na autocomov uredja medjutim cene su od 90 do 150e. A znam da su mi sve kolege koje su nekad davno cackale sa elektronikom cesto vrtela conradov katalog i narucivali iz istog. Evo ga i link: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZTVkZKUFZrVnJlUT09&pid=VkZkd1VtUXdNVVZUV0doUFZrVnJNQT09 Ajde pa molim pomozite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Februar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na prvi pogled izgleda dobar, ovako na slici. Sluške i mikrofoni se ugrađuju u obe kacige i omogućavaju full-duplex komunikaciju (razgovor kao sa telefonom, mogu oba korisnika istovremeno da pričaju) između vozača i savozača. Vidim da imaju i dodatne 2.5 mm i 3.5 mm konektore za mobilni telefon, MP3... Sve u svemu, ako ti odgovara, kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ima sve kao i autocom, sve dodatne prikljucke. A vidim da mogu da se dokupe i mikrofon i slusalice posebno, pa ko koristi dve kacige mozda je i to interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Februar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto...ne mora oprema da bude ultra firmirana, često se "natrči" na ovakve povoljnije varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Forinta ti je sada 300 za 1 Euro i ovo ispadne dzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 4, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim autocom vec 4 godine i zaista sam prezadovoljan . Ovo mi se cini jako slicno i povoljno . Malo me zeza jezik jer ne razumem niti jednu rec na linku sto si postavio ali po slici to je to . Kupuj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam nasao nesto na engleskom http://www.imc-motorcom.com/content/products.php?catalog=1_2_3&language=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Forinta ti je sada 300 za 1 Euro i ovo ispadne dzaba. 271 pre nedelju dana bila! Na prvi pogled izgleda dobar, ovako na slici. Sluške i mikrofoni se ugrađuju u obe kacige i omogućavaju full-duplex komunikaciju (razgovor kao sa telefonom, mogu oba korisnika istovremeno da pričaju) između vozača i savozača. Vidim da imaju i dodatne 2.5 mm i 3.5 mm konektore za mobilni telefon, MP3... Sve u svemu, ako ti odgovara, kupi. koji kosta simbolicnih 185e. Imam ja isti takav, znaci duplex komunikacija, sa odvojenom regulacijom jacine zvuka (mozes da utisas devojku! ;D), ulaz za MP3/FM plejer, vrlo malih dimenzija. Nov, koriscen samo jednom. Po svemu sudeci, narednu sezonu soliram, pa mi ne treba. Ako hoces, tvoj je za 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja isti takav, znaci duplex komunikacija, sa odvojenom regulacijom jacine zvuka (mozes da utisas devojku! ;D), ulaz za MP3/FM plejer, vrlo malih dimenzija. Nov, koriscen samo jednom. Po svemu sudeci, narednu sezonu soliram, pa mi ne treba. Ako hoces, tvoj je za 30e. Sve je to ok al ovaj se napaja sa motora, ima ulaz za tel. ima malo drukcije slusalice i mikrofon. Nemoj se ljutis ali mislim da cu pazariti ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovo. Ja sam probao, radi odlicno, i ima prilican domet 50-100m http://www.cardowireless.com/scala_rider_teamset Set kosta 230 eur, ali nema nikakvih zica i drugih smaranja. Mnogo dobra stvar, montiras na slem, pa po gradu lako radi sa mobilnim... Sve to sa zicama ti se sqrci posle nekog vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi je rekao da uzima neku komunikaciju s kojom moze izmedju dva vozaca da se komunicira, domet do 200 metara. To mi je zvucalo veoma interesantno tako da cu se jos malo raspitati pa Vam javljam o cemu se radi i koja je cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ALBRECHT i zadovoljan sam. poseduje ulaze za navigaciju, toki voki, mp3, mobilni. Fullduplex .Kada zvoni telefon i počne razgovor muzika se automatski smanjuje. http://www.louis.de/_10f735af4e1b0e17b1edae5afd8559fbb5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=590&wgr=910&list_total=24&anzeige=0&artnr_gr=10059309 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi je rekao da uzima neku komunikaciju s kojom moze izmedju dva vozaca da se komunicira, domet do 200 metara. To mi je zvucalo veoma interesantno tako da cu se jos malo raspitati pa Vam javljam o cemu se radi i koja je cena... Ovo mi je jako zanimljivo! Aj javljaj čim dobiješ konkretne informacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam cene i verujte mi da ne zelite ni da ih cujete. Rekao sam mu da nije normalan...Najjeftinija varijanta je 500 eura tako da ova komunikacija definitivno ne ulazi u uzi izbor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...