Peki 1214 Napisano Septembar 15, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Æale mi reèe da neki njegov drugar sprema PUCHA iz 50 ih za trke veterana u Aranðelovcu sad u subotu. Jel ima neko više informacija o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan mislin da se radi o stazi Bukulja tj. vozi se na vrime i to uz brdo.I poslin to ga bi triba biti Kosutanjak mozda i dva puta ove godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, radi se o Bukulji. Ja sam bio prosle godine, bilo je dosta motora iz '30-40-50-60 godina proslog veka. Bilo je malo monotono i dosadno ali u pricipu i nije bas toliko lose. Imalo je sta da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 17, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ispravim samog sebe :oops: , trka je sledeæe subote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Septembar 22, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko pravu informaciju. Da li se odrzavaju trke u subotu,tj. sutra!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Septembar 26, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Trke su bile 24. a ovde mozete videti neke moje slike http://picasaweb.google.com/bojkacha/TrkeVeteranaArandjelovac2006 Na zalost, nisam mogao da budem ceo vikend tamo tako da sam svratio samo na par sati kolima sa klincem Meni je licno bilo preterano (iako sam isao kolima :cry: ), staza je vrlo interesantna, bilo je interesantnih masina, organizacija (cini mi se) na nivou, a ima i fina kafana na cilju. Sta jos coveku treba da bi imao odlican vikend :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...