Lomnica_city 12 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam i ja uocio jednu gresku,napisao si da u OC Choppers vidimo da oni ne nose kacige i da je Colorado jedina drzava u US koja nema obavezu nosenja kaciga,ali problem je u tome sto OCC stoji za Orange County Choppers,a Orange County postoji samo u Californiji i u New York state-u,tako da je onda Colorado onda JEDNA OD US drzava u kome nije obavezna kaciga,naravno ima ih jos jer u Biker Buildoff takodje mozemo da vidimo da pri testiranju motora koje su napravili na putu do nekog skupa prolaze kroz razne US drzave gde cas u jednoj nose a u drugoj ne nose kacige! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam i ja uocio jednu gresku,napisao si da u OC Choppers vidimo da oni ne nose kacige i da je Colorado jedina drzava u US koja nema obavezu nosenja kaciga,ali problem je u tome sto OCC stoji za Orange County Choppers,a Orange County postoji samo u Californiji i u New York state-u,tako da je onda Colorado onda JEDNA OD US drzava u kome nije obavezna kaciga,naravno ima ih jos jer u Biker Buildoff takodje mozemo da vidimo da pri testiranju motora koje su napravili na putu do nekog skupa prolaze kroz razne US drzave gde cas u jednoj nose a u drugoj ne nose kacige! Pozdrav Nisi u pravu u vezi kaciga. Zakon o nosenju iste se razlikuje od drzave do drzave. Kolorado nije jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisam u pravu kad sam i ja bas rekao da Colorado nije jedini,i dao primer,aj procitaj opet moj post! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisam u pravu kad sam i ja bas rekao da Colorado nije jedini,i dao primer,aj procitaj opet moj post! Pozdrav Uoravu si izvini... kasne mi naocare. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jako su dobri tekstovi, samo sam zaboravio da ti se zahvalim jos onomad kada su tekstovi napisani..upotrebio sam ovo za prezentaciju iz informatike i dobio 5 ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1722 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy svaka ti cast na textovima i na trudu! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ljubitelj Francuskih oldtimera moram da napomenem samo da su oni imali veliku industriju 20-30 godina zasnovanu na dvotaktnim i cetvorotaktim mag motorima . Pored gore navedenog Peugeota u to vreme su mozda bili u to vreme cenjeniji Terrot,Motobecane,GnomeRohne,Kohler Eschofeur,Monet Goyon,Magnat Debon ako u to uzmemo i FN koji je belgiski ali konstruisan u Francuskoj od strane francuskih majsora moze sa reci da su francuzi bili sila u to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sto se Francuske tice oni su u mnogocemu pioniri, ne samo moto, vec i auto-industrije. Preveliki spisak bi bio kada bi se stavila lista sta su Francuzi imali prvi. Iako vaze za zemlju gdje se proda najvise dvotockasa u Evropi danas imaju jedino poznat Voxan od nazovi velikoserijskih i Wakan od egzotike. Uostalom zar Francuska nije prva drzava na svjetu koja je imala samohodno vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy.............. Reci mi dal si video nesto ovakvo,ili je neka fotomontaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 21, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy.............. Reci mi dal si video nesto ovakvo,ili je neka fotomontaza? Nije montaža! Vidio sam još nekoliko sličnih tih!(neznam kako da ih drukčije nazovem ;D) SStruja hvala na pomoći! Dakle MONOCIKLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije montaža! Vidio sam još nekoliko sličnih tih!(neznam kako da ih drukčije nazovem ;D) Monocikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Novembar 29, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan A,jel video neko nesto ovakvo? zna li neko karakteristike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Neko preuredio Gold wing ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 31, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi tekstovi su prava vrednost foruma. Yamaha jeste napravila prvu velikoserijsku proizvodnju motorcikla sa pogonom na oba tocka, ali je i ranije bilo maloserijskih motora sa takvim pogonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inace za informaciju Urednika sajta, onaj DE DION BOUTON postoji u sred Beograda, kod Brace poslasticara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle.com/manufacturer/2008-travertson-vrex-review-75546.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle.com/manufacturer/2008-travertson-vrex-review-75546.html stvarno ne znam sta da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...