milos . 0 Napisano Jun 21 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao, imam Piaggio X8 125 u poslednjih 3 4 meseca desava mi se da hladan upali odma bez problema.Vozim ga i sve uredu,parkiram ga negde i ne palim ga neko vreme dok se ne vratim tipa pola sata,sat pa cak i dva.I kada hocu ponovo da ga upalim on samo vergla i tek nekad sastavi da upali,ne desava se svaki put nekada lepo upali.Pre neki dan sam posao uz brdo samo je odjednom izgubio snagu i nije hteo da prima gas posle toga nije hteo da upali.Ocistio sam karburator zamenio filter goriva posto je propao,vakum pumpu, filter vazduha i juce sam mu uradio mali servis.Radio je juce ceo dan normalno vozio sam ga dosta nekih 50 tak km,normalno palio,ali danas opet je tesko upalio.Sta bi mogao sada da gledam da popravljam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri creva što idu od karburatora do vakum pumpe ,takođe proveri automatski sauh da nije zaglavio ili crkaoПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 21 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Провери зазор вентилаSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...