Jump to content

Moto Zajednica

I"m back...kupujem motor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: u potrazi za motorom

Posle višegodišnje pauze, reših da ponovo kupim motor. E, sad šta kupiti?.....vozio sam Transalpa, TDM-a, Stroma i na kraju Kawu ZRX 1200R , koju sada vozi moj rođeni brat. Obzirom da i moja bolja polovina voli da se vozi, treba nam neki kruzer ili eventualno putni motor , najviše za neke vikend vožnje ili kraći put. Kabasti smo oboje ,tako da u obzir dolaze mašine preko litre....dosta preko litre, a i da može malo da ubrizga adrenalina u krv. Probao sam od drugara dragstara 1100, prelep motor, ali na mene nije ostavio neki adrenalinski utisak.

Budžet 7-7.500 eura, po mogućstvu prvi vlasnik, nisam gadljiv ni na uvozne, ali treba da ima full servisnu istoriju....imam ponudu HD Dyna Glide od drugara koji treba da pogledam...nisam rob neke marke....treba mi motor za kuću , što se kaže. Da ima dobre kočnice i ubrizgavanje...više naginjem ka kruzerima...jbga, čovek u godinama.

Pratim oglase , a tamo je bio Triumph Thunderbird 2010. godište iz Novog Sada sa svom opremom, taman sam hteo da ga kontaktiram , njega nema na oglasu....predpostavljam da je obnovio registraciju i nastavio da ga vozi, a možda ga je i prodao....ne bi bilo loše , ako neko poznaje čoveka da mi prosledi kontakt.

Dajte neki predlog i ponudite šta imate. 

Hvala svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja