taR1k 0 Napisano Jun 13, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,nov sam na fourumu pa da se predstavim.Ja sam Tarik dolazim iz Novog Pazara imam 22 god i nakon duge pauze od 8 godina vracam se mojoj prvoj ljubavi a to su motori.Naime trebao bih ovih dana da pazarim R125 koji poseduje original Akrapovic ali nema papire za njega.Motor je iz CH pa je potrebno uraditi AMSS.Da li bi mi pravilo problem to sto nema papire ili bi morao atest da se odradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8308 Napisano Jun 13, 2024 Solo Rider, 3188 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako pitaš za auspuh....svaki originalni dei ima svoju identifikacioni broj i žig po kojom se potvrdjuje njegova legitimnost. Ako znaju da rade svoj posao u AMSS ne bi trebalo da imaš problemSolo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...