Jump to content

Moto Zajednica

Most slobode 12.6.'24.

Recommended Posts

• -, 1745 postova
  • Motocikl: /
9 hours ago, ivica744 said:

Znam za slucaj,ogranicenje 80,brzina 155 + preticanje na punoj,30 dana zatvora i 300.000 kazna.

Bem li ga... :neznam:

Ja mislim da se tu neko "hvalisao" ili je izmislio da bi kukao u drustvu kako nema para i da bi prikazao sebe kao zrtvu. Nema kazne od 300.000 u nasem zakonu, a nasilnicka za brzinu van naselja je od 100 preko ogranicenja...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1797 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 3 sati, ser je napisao:

Bem li ga... :neznam:

Ja mislim da se tu neko "hvalisao" ili je izmislio da bi kukao u drustvu kako nema para i da bi prikazao sebe kao zrtvu. Nema kazne od 300.000 u nasem zakonu, a nasilnicka za brzinu van naselja je od 100 preko ogranicenja...

Jok,suoruga mi je zapisnicarka u prekrsajnom sudu,a kaznjeni je komsija,prijatelj, i on i familija mu.Kazne su sabrane i izasle su preko pomenutih 300.000,ali fizicka lica ne mogu biti kaznjena vise od te sume (il tako nesto ) i to na tri uplatnice jer opet iz ko zna kog razloga tako mora-treba,ne moze na jednu.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1797 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 1 sat, Skyrunner je napisao:

Ko zna za šta je taj sve  kažnjen

Pratio ga presretac jedno 10-ak kilometara,ko zna sta je sve pisano,a nije na rate nego na jednu uplatnicu je mogao da plati samo do 100.000,zasto tako nemam pojma.

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: Zelena Kawa 636

I meni sa fotografije deluje da je u pitanju ZX10R, sećam se pre mesec dana (kad smo se okupljali da idemo na vožnju) da je dolazio na Mišeluk jedan stariji čovek koji je vozio baš taj motor. On ga je sredio i popravio. Baš smo pričali o tome da obojica vozimo R ja izvan grada a on samo po gradu.
Jel se zna da li je u pitanju možda stariji čovek bio vozač motora u ovom udesu?

Saučešće porodici, žao mi je

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja