Alex74 841 Napisano Jun 5 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da kupim/narucim nosac za visecu kuhinju,ima slicnih koji na sebi imaju rupe za srafove ali meni treba bez rupa da ima ove dve "budze" posto na dasci imaju rupe gde se ovo uglavi. Ovi iz forme ideale mi poslali dve iste strane desne a treba mi jedna leva. U salonu to nemaju da prodaju i uputili me na njihovu sluzbu za reklamacije,reklamirao sam i jos cekam odgovor. Dakle ako neko mozda ima ili zna gde mogu da kupim levi drzac? Prve dve slike ovaj sto mi treba a treca slika ove koje nalazim da imaju da se kupe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Jun 5 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nosac viseceg el. sa podesavanjem Samet-okov za namestaj - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Umka-Čukarica -Nosač vis. el. sa podešavanjem levi beli Samet - 80 din/kom -Nosač vis. el. sa podešavanjem desni beli Samet - 80 din/kom -Šina 2m 40x200 - 590... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Jun 5 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drug taj je na srafove,meni treba sa "budzom" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Jun 8 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snasao sam se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...