nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sa lošim gumama, krcnutim plastikama i mašinom sa lošim menjačem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mašina skinuta, plastike pokrpljene, nalepnice, nove gume., sedište presvučeno. . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan E još da rešimo mašinku i paljenje. Zupčenje markirano, položaj menjača takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ups ova poslednja upala onako ali je isto uradi sam Promenio Maj 28, 2024 član nszabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ko će ovo sastaviti Kreativni nered Promenio Maj 28, 2024 član nszabac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna interesantna stvar je da je ~majstor~ zavario maticu na magnetu što me je veoma obradovalo. Sreća pa imam delova. Od besa ne setih se da slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1421 Napisano Maj 28, 2024 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da dosta ljudi brzo nakon kupovine prodaje ove mašine. Mnogi komentarišu kako ne vrede ničemu. Mada ovaj KXD, barem sa slika, meni ne deluje loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ključno je da je to motor za DECU a ne za matore koji se tako osećaju pa žele na stazu sa kinezom. Motori liče na prave kros motore ALI nisu za takvu exploataciju Promenio Maj 28, 2024 član nszabac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam jedno moje iskustvo , rasklimani magnet na ispravnom ctx 80 sam sam zavario , elektro . vise nije hteo da radi , zamenio magnet i motor proradio tako da mozda budes imao problem sa magnetom. I jos nesto , srafovi lancanika u glavi su mazani crvenim silikonom , to ne sme . obavezno ocisti Promenio Maj 28, 2024 član bogdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bogdan je napisao: Samo da dodam jedno moje iskustvo , rasklimani magnet na ispravnom ctx 80 sam sam zavario , elektro . vise nije hteo da radi , zamenio magnet i motor proradio tako da mozda budes imao problem sa magnetom. I jos nesto , srafovi lancanika u glavi su mazani crvenim silikonom , to ne sme . obavezno ocisti Motor je radio ali ja to tako neću da ostavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 30, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mašina skockana. A ostalo sredjeno i vraćeno na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 30, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 30, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1421 Napisano Maj 31, 2024 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na njemu klasičan menjač,ili onaj poluautomatski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 31, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Klasičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...