Stromer 5 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem UVEX RS-720 , kupio sam je pre motora a sa njim drugu, tako da ova nije izasla iz kuce,ne treba mi. cena 130 Evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ne vide ti se ni slike kacige ni avatar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan A ni veličina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike da vidimo o čemu pričaš!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je to ovaj oglas http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=4387&catid=25&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je to ovaj oglas http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=4387&catid=25&Itemid=62 hvala za pomoc, to je taj link, a nemam pojma sta se desava sa slikama jer sam ih smanjio i normalno ubacio, jbg: velicina je XL-61cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim, kaciga je prodata :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, pare lepo potrosio a sad zakljucaj temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...