kolak108 27 Napisano Maj 24 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Zanima me da li mozda neko ima ispravan, polovan scottoiler kupio otkupio bih ga za svoj motor ne daju mi se preterano pare za nov jer sve to manje vise dodje na isto Srdacan pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Maj 24 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sam pogresio kanal Ja se izvinjavam Prebaceno u kupijem Moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Maj 24 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da proverim u kojoj kutiji je moj pa ti javim... Ako se neko ne javi pre mene u međuvremenu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Maj 24 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Extra! Hvala! @moustaki Tu sam ja ako vam nije problem pogledajte pa javljajte Promenio Maj 24 član kolak108 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Maj 24 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan E za to persiranje ti skače cena 10%... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4242 Napisano Maj 24 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ti se on obraćao sa Vi, nego imaš brkove... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Maj 24 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Ajte molim vas nemojte da ste na kraj srca (ovaj put vazi za obojicu) To je samo pristojnost mora malo da budemo fini Ahahahha Legende 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Maj 25 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, moustaki said: Da proverim u kojoj kutiji je moj pa ti javim... Ako se neko ne javi pre mene u međuvremenu... @moustaki Ima li sta za mene? Naravno ako si stigao da pogledas, ako ne cisto da podsetim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Maj 25 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan E izvini, nisam stigao juče, danas mi je haos, ali znam sigurno da ga imam, jer sam ga skinuo pre 2 god... Samo moram da ga nađem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Maj 25 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, moustaki said: E izvini, nisam stigao juče, danas mi je haos, ali znam sigurno da ga imam, jer sam ga skinuo pre 2 god... Samo moram da ga nađem Onda nema sta (nema brige) ne gori nigde Nema sta da se izvinjavas, ajte molim vas Bitno da je tu i da ga ima Kad nadjes javljaj Verujem da je haos Desava se dodje takav dan (horoskop nam takav) Zelim prijatan dan! Promenio Maj 25 član kolak108 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Maj 25 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 20% (vas) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Maj 25 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, moustaki said: 20% (vas) Tastatura je kriva! Auto prediction...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jul 6 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan ... Promenio Jul 6 član kolak108 Cuo sam se sa prvobitnim prodavcem(clanom) sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...