plumber.ns 330 Napisano Maj 21, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima na prodaju neka mi molim vas javi na poruku. Rado bih kupio malo viši vizir od fabričkog MRA ili Givi... u krajnjem slučaju može i fabrički. Ovaj fazon. Ja imam MRA ali je skoro crn, pa me nervira. Promenio Maj 21, 2024 član plumber.ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Maj 22, 2024 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5561 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 2505 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne kontaktiras ivana da ti napravi po zelji? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Maj 22, 2024 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontaktirao sam ga, poslao mi je neke fotke, pre bih ove gore navedene ako neko ima, a da mu stoji? Ali hvala na sugestiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Imam givi na ovaj fazon... meni nije odgovarao.. 0612902939 Slika je informativnog karaktera. Promenio Maj 27, 2024 član Šumi Zmajček 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...