szt 0 Napisano Maj 20 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,imam problem u pitanju je suzuki rf 600,kada ugasim motor posle voznje i ponovo upalim desi se nekad da tesko upali i posle toga trokira ,zamenio svecice ista prica,pogleda video sam da iz karburatora povremeno kaplje gorivo a karburatori sredjeni pre 6 meseci. Inace na motoru nemam slavinu za gorivo trebao sam da stavim neku ali nisam stigao da nije mozda to problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Maj 20 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da imaš slavinu, ona ti je prva linija odbrane protiv prelivanja karburatora, vakum membrana zatvori gorivo kada je motor ugašen. A tebi su karburatori u problemu, ali s obzirom da su "sređeni" možda imaš neku prljavštinu pa ti neki plovak ili ventil-iglica zaglavljuje pa preliva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 20 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan A možda ti samo dovodno crijevo pušta pa se sliva preko karba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 592 Napisano Maj 21 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, szt said: Pozdrav bajkeri,imam problem u pitanju je suzuki rf 600,kada ugasim motor posle voznje i ponovo upalim desi se nekad da tesko upali i posle toga trokira ,zamenio svecice ista prica,pogleda video sam da iz karburatora povremeno kaplje gorivo a karburatori sredjeni pre 6 meseci. Inace na motoru nemam slavinu za gorivo trebao sam da stavim neku ali nisam stigao da nije mozda to problem? vidi gde kaplje. Mozda preliva. Mozda na sastavu lonceta i karburatora. to sto su sredjivani pre 6 meseci ne mora nista da znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 22 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su se propatili sa karburatorima dok nisu nasli pravog majstora. Zbog toga misle da isti ne valjaju, jer su vozili krseve koji pritom nisu dobro servisirani. Nista bolje od karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...