DarkoČa 1763 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan full face Kaciga SHOEI GT - AIRveličina: M / 57 / 58 cm. obim glavetežina: 1450 gr. - pinlock protiv magljenja- vadiva / periva postava, priprema za komunikaciju- integrisane sunčane naočare- dodatak / podbradak protiv vetra, može se skidati- dodatak / nose holder napred, može se skidati- brzo kopčanje- mnoštvo luftera Kaciga je u extra stanju / školjka 9.5/10- providni vizir sa nekoliko primetnih ogrebotina, ne smeta u vožnji, ništa polomljeno ili napuklo ali se nazire po koja ogrebotina- crni / smoke medium vizir, kao nov Info: 0652196800Cena: 210€ Proba i lično preuzimanje u ČačkuMoguċ dogovor za dostavu za BGD ili NS SHOEI GT AIR full face kaciga "M" - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM full face Kaciga SHOEI GT - AIRveličina: M / 57 / 58 cm. obim glavetežina: 1450 gr. - pinlock protiv magljenja- vadiva / periva postava, priprema za komunikaciju- integrisane sunčane naočare- dodatak / podbradak protiv vetra, može se skidati- dodatak / nose holder napred, može se skidati- brzo kopčanje- mnoštvo lufteraKaciga je u extra stanju / školjka 9.5/10- providni vizir sa nekoliko primetnih ogrebotina, ne smeta u vožnji, ništa polomljeno ili napuklo ali se nazire po koja ogrebotina- crni / smoke medium vizir, kao novCena: 210€Proba i lično preuzimanje u ČačkuMoguċ dogovor za dostavu za BGD ili NS Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1763 Napisano Maj 21, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano do sutra za kolegu! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1763 Napisano Maj 23, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje na prodajuПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1763 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Moguċa je opcija zamene za SHOEI Notec2 / M veličine uz moju doplatuZa keš cena 200€Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1763 Napisano Maj 31, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Od nedelje pa naredna 2 - 3 dana biċu u Novom Sadu, kacigu je moguċe lično pogledati, probati pre kupovine bez ikakve obaveze. Opcija zamene za SHOEI Neotec je i dalje aktivna, hvala svim kolegama koji su nudili ostalu opremu, ne treba mi.Navikao sam na Flip Up kacige i iz tog razloga ovu prodajem iako sam mislio da ċe mi leċi FulFace, odavno sam ih prestao koristitiCena je 200€ za komplet sve, kaciga , pinlock, fabrički + smoke / crni vizirПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1763 Napisano Jun 3, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...