bojanboka 3 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde http://www.adamhall.com/en/Drawbolt_Catches.html, a njihov zastupnik za Srbiju je PSP ELEKTRONIK D.O.O. MISE DIMITRIJEVICA 2 21000 NOVI SAD, SCG Serbia Tel: 00381 21540871 Fax: 00381 21540871 E-Mail:misa@psp.co.rs puno ti hvala na info, mnogo znaci a znam da ce mnogima zatrebati sigurno sutra cu ih nazvati da vidim da li imaju nesto od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 15, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Za ove varijante kofera, dobre su stvari koje se koriste pri izradi flightcase-ova za scensku opremu i muzičke instrumente. http://www.adamhall.com/en/Hardware_and_Fittings.html http://www.thomann.de/gb/rack_and_case_components.html Ima ih sigurno još, ali me mrzi da tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan primetio sam da imaju i nesto kao bravice na plasticnim koferima, tacnije onaj mehanizam sa jezickom koji imaju plasticni koferi ali opet zavii od velicine da li pasuje za ono ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 15, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to suviše nežno za ovakve varijante. To znam jer se svakodnevno srećem sa takvim stvarima. Da ti napravim paralelu. Takve bravice "idu" na kofere za manje muz. instrumenta (tipa violina) ali ne stavljaju se na veće, jer trpe mnogo veće sile koje ih bukvalno iskidaju u transportu.Tako je i za ove kofere o kojima mi pričamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavio sam, tako da jedino preostaje onaj sistem kacenja kao sto je lalajko ili GS radio za alu kofere a ove bravice odavde narucuti jer imaju kljuc i ne moraju se stavljati katanci. jedno pitanje za temerince, gde se nalazi otpad u odnosu na temerin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 15, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otpad je u samom Temerinu blizu bazena i sportske hale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otpad je u samom Temerinu blizu bazena i sportske hale. hvala puno, trebalo bi mozda u utorak da prodjem na putu za suboticu da vidim sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi dosle torbe za kofere, gotove su pa sam doneo da ih probam, na njih jos ide rucka za rame, a zena mi je ponudila ako hocu neki znak da stavim na njih, moze i to da mi stavi, pa mozda stavim znak NX na njih. Uzeo sam i metalne alke, ili kako se to vec zove, pa cu zavrnuti u kofere, da mogu da stavim na njih sator i vrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde http://www.adamhall.com/en/Drawbolt_Catches.html, a njihov zastupnik za Srbiju je PSP ELEKTRONIK D.O.O. MISE DIMITRIJEVICA 2 21000 NOVI SAD, SCG Serbia Tel: 00381 21540871 Fax: 00381 21540871 E-Mail:misa@psp.co.rs bio sam u ovoj radnjici danas, imaju raznih stvari koje su potrebne za izradu kofera a cene su skroz korektne, uzeo sam dve bravice kroz koje ide katanac, a imaju i one razne delove za coskove na koferu, tj ojacanja za coskove kovera, razne velicine i modela a devojka koja tamo radi mi je cak dala i stampani katalog, pitao sam naravno da li postoji mogucnost narucivanja u slucaju da nesto nemaju i rekla mi je da vrse porudzbine svaka dva meseca otprilike i da treba da prodje neko vreme da bi to stiglo ali da mogu da naruce ono sto nekome zatreba ili im je nestalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za ove varijante kofera, dobre su stvari koje se koriste pri izradi flightcase-ova za scensku opremu i muzičke instrumente. http://www.adamhall.com/en/Hardware_and_Fittings.html http://www.thomann.de/gb/rack_and_case_components.html Ima ih sigurno još, ali me mrzi da tražim. Bre Misko, sto ovo nisi ranije postavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 22, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa, za ove prve ni ja do skoro nisam znao. A ove druge imaš na 18-oj strani ove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 26, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam ugrabio vremena da nadjem nekog da mi lepo ispeskira kofere za mene i mog kuma, sledi peglanje cukanje, upasivanje.. Peskiranje je kostalo po koferu 10 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Al ga je opravio svaka mu cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi dosle torbe za kofere, gotove su pa sam doneo da ih probam, na njih jos ide rucka za rame, a zena mi je ponudila ako hocu neki znak da stavim na njih, moze i to da mi stavi, pa mozda stavim znak NX na njih. Uzeo sam i metalne alke, ili kako se to vec zove, pa cu zavrnuti u kofere, da mogu da stavim na njih sator i vrecu. Ko ti je sasio torbe, imas neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sam da su neki pominjali lim od 1,5mm i od 2mm, koji je dovoljan za kofere da se urade? da li je bolje uraditi od 2mm ili je sasvim dovoljno ipak samo 1,5mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim je dovoljno 1,5mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Touratech radi kofere od 1.5mm, na primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan bopk i lalajko, hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je sasio torbe, imas neki kontakt? Jedna zena kod mene u okolini, ako hoces mogu da pitam za cenu. Moje su od kepera, i ako si zainteresovan posalji mi mere i kako bi zeleo da izgleda , pa cu joj odneti da vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je sasio torbe, imas neki kontakt? Jedna zena kod mene u okolini, ako hoces mogu da pitam za cenu. Moje su od kepera, i ako si zainteresovan posalji mi mere i kako bi zeleo da izgleda , pa cu joj odneti da vidi. postoji li sansa da ih ukruti sa nekim uloscima, sa sve cetiri stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je neko spomenuo ali nema veze.Povoljna cena po meni.Komad 120 e. http://www.polo-motorrad.de/shop/Technik-Gepaeck-Koffer-Satteltaschen-Polo-Zarges-Alukoffer-37-Liter-Stueck/dmc_mb3_search_pi1.page/1/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/ZARGES/group/7317/product/279729/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Neodoljivo podseca na Alpos kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mada sam je pre za plastiku,meni se cini izdrzljivija i lepsa. http://www.polo-motorrad.de/shop/Camping-Gepaeck-Hepco-Becker-Koffersatz-Gobi/product/137733/group/7317/dmc_mb3_search_pi1.num/48/dmc_mb3_search_pi1.page/1/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam danas namontirao vojne manjerke (kofere) ;D, sad ih napunim pasuljem i mogu na put oko sveta ;D Ovo je bila grumf varijanta sa minimalnim budzetom tako da su koferi , rucke, srafovi, sredstvo za skidanje boje izasli 2000 din svoj rad naravno ne racunam Evo kako je to ispalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 27, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje ovako postavio : Jos nisu ofarbani, nosace sam presao osnovno bojom, u ponedeljak cu kofere sa prajmerom , a na kraju sve farbam u crno. Kako si uspeo tako dobro da skines farbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...